Jubilarno peto izdanje Life on Mars traila – najljepše trail staze Mediterana

FB_IMG_1646813353894

Zašto otok Pag ima poveznicu s Marsom zna svatko tko je iskusio šetnju ovom stazom čiji krajolici trajno ostaju u sjećanju. Netaknuta priroda, ljepota vrijedna divljenja, miris mora i soli za potpunu relaksaciju i detoks od svakodnevice. Life on Mars trail je staza koju trkači ocjenjuju s pet zvjezdica, ekskluzivna i glamurozna te vrijedna divljenja.

Peto jubilarno izdanje Life on Mars traila na otoku Pagu sa startom u Metajni kraj Novalje zakazano je za 26. ožujka 2022.godine. Više o utrci, uvjetima i prijavi pogledajte na LINK., a registraciju možete obaviti klikom putem LINKA.

Life on Mars trail se održava u tri kategorije – CHALLENGER u dužini od 24 kilometra po trail konceptu što znači kako je staza označena po planinarskim i trail putevima. Druga kategorija ACTIVE u dužini 15 kilometara također je trail koncept. Staza je označena i kreće se planinarskim i trail putevima te prolazi 50 metara kroz more i uz izvor vode pred kraj utrke. I zadnja je kategorija LIGHT u dužini od 7 kilometara uz označenu stazu planinarskim i trail putevima.

Egzotično iskustvo na kamenitom paškom krajobrazu, plaže koje oduzimaju dah, kristalno čisto more, moćna penjačka stijena Stogaj i trail staza s prvom morskom Via Ferratom doživljaj je koji se ne zaboravlja.

Na ovom Marsu ima života i to svakog dana i u sva godišnja doba! Jedan takav i sa taktovima Davida Bowieja čeka na vas 26. ožujka 2022. godine!

9. ožujka 2022.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Telegram
Print
Scroll to Top